>
Događanja Zanimljivosti

10.08.2022

Kistovi su spremi. A jeste li vi?

Kistovi su spremi. A jeste li vi?

Boje, svjetlo, struktura, nijanse, likovi, i mnogi drugi alati su nam na raspolaganju za prijenos poruke, raspoloženja i emocije. Nauči kako prenijeti priču kroz crtež i ilustraciju.

Kamp ilustracija je petodnevni program za mlade s područja Grada Benkovca koji su zainteresirani za crtanje i prepričavanje priča, koji će se održati od 17. do 22. kolovoza 2022. godine u kampu Karin, na adresi Plaža 0, Donji Karin.


Tijekom radionica sudionici će imati priliku otkriti različite tehnike ilustracije i predstaviti priču kroz slike pod vodstvom ilustratorica Lore Elezović i Monike Markić.

________

Prijavi se, sudjeluj na odličnom programu i istraži svijet ilustracija, boja i tekstura, prepričavaj priče i ilustriraj, započni nova prijateljstva u predivnom prirodnom okruženju kampa Karin.

Prijavnica za sudionike/ce: https://forms.gle/H1MYpfoQL1vEoXpi9

________

Uz podršku volontera i vodstvo ilustratora/ica razvij vještine crtanja i ilustriranja i otkrij kako kreativno interpretirati priče.

Ako želiš sudjelovati kao volonter_ka i pomoći pri organizaciji kampa, šatora, pripremi materijala za radionice i sl., javi nam se.

Prijavnica za volontere/ke: https://forms.gle/TMQJyG2YndCmzwgY8


Sudjelovanje na kampu je besplatno, a za sudionike i volontere su besplatno osigurani obroci, šator, vreće za spavanje, materijal za crtanje i troškovi javnog prijevoza. Broj mjesta je ograničen.


Program je prikladan za početnike kao i za napredne.


------> Vrijeme održavanja:
17. - 22.08.2022.


------> Mjesto:
Kamp Karin
Plaža 0
Donji Karin


------>Za koga?
Za mlade s područja Grada Benkovca do 29. godina starosti.


Za više informacija, kao i za prijavu (sudionik/ica, volonter/ka) posjetite mrežnu stranicu www.kampilustracija.eu

______________________________
Organizacija kampa je sufinancirana u okviru Operativnog programa Učinkovitosti ljudski potencijali 2014.-2020. iz Europskog socijalnog fonda. Projekt pod nazivom Generator kulture Benkovac je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda. Sadržaj komunikacije isključiva je odgovornost Udrug za poticanje razvoja ljudskih potencijala i kreativnosti - Prizma

Share with friends