>
Edukacija

25.05.2021

Mladi u Benkovcu se informiraju

Mladi u Benkovcu se informiraju

18. svibnja 2021. godine u lokalnom centru podrške za udruge u Benkovcu održana je besplatna radionica “Budi informiran”. Mladi iz Benkovca su imali priliku informirati se o :


  • radionicama i edukacijama na kojima mogu razvijati znanja i vještine

  • događanjima koje mogu posjetiti i prilikama za volontiranje

  • međunarodnim razmjenama mladih u okviru kojeg mogu besplatno putovati i razmjenjivati znanja i vještine s vršnjacima iz Europske unije i šire

  • društvenim akcijama kojima se mogu pridružiti


Radionicu je vodio Vinko Livaković, voditelj sa dugogodišnjim iskustvom rada u civilnom sektoru, u području informiranja mladih i volonterstva. Na predavanju od 120 minuta sudjelovalo je 13 mladih od 15 do 29 godina. 

Ako i ti želiš biti informiran pošalji poruku na lucija@udrugaprizma.hr ili luana@udrugaprizma.hr i budi dio naše priče. 


Organizacija predavanja je sufinancirana u okviru Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali 2014.-2020. iz Europskog socijalnog fonda. Projekt pod nazivom “Generator kulture Benkovac” je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda. Sadržaj članka isključiva je odgovornost Udruge za poticanje razvoja ljudskih potencijala i kreativnosti - Prizma.

Share with friends