>
Edukacija

28.02.2022

Održana dvodnevna radionica Kreativnost i poduzetništvo

Održana dvodnevna radionica Kreativnost i poduzetništvo

16. i 17. veljače 2022. godine u Lokalnom centru podrške za udruge održana je dvodnevna radionica Kreativnost i poduzetništvo.

Prvi dan radionice predavači su govorili o mjerama za samozapošljavanje, posebice u zelenim i digitalnim djelatnostima. Spominjali su visinu subvencije i prihvatljive djelatnosti, prihvatljive troškove,
kriterije dodjele i obveze korisnika. U praktičnom dijelu radionice mladi su razvijali poslovne planove.


Tijekom drugog dana radionice bilo je govora o obiteljskim poljoprivrednim gospodarstvima i dostupnim mjerama za OPG-ove. U praktičnom dijelu radionice sudionici su imali priliku kroz iskustveno učenje generirati ideje i razvijati poslovni plan za prijavljivanje OPG-a na mjere za male poljoprivrednike i mlade poljoprivrednike.


Ako i ti imaš ideju koju ne možeš sam provesti u stvarnost pridruži nam se na budućim radionicama :)


Organizacija radionice je sufinancirana u okviru Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali 2014.-2020. iz Europskog socijalnog fonda. Projekt pod nazivom Generator kulture Benkovac je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda. Sadržaj članka isključiva je odgovornost Udruge za poticanje razvoja ljudskih potencijala i kreativnosti - Prizma.
Share with friends