>
Edukacija

09.06.2020

Pridruži se zajednici društvenih inovatora

Pridruži se zajednici društvenih inovatora


Izvrsna prilika za sve mlade koji su željni stjecanja dodatnih znanja i pokretanja vlastitih inicijativa.

Prijavi se na Social Impact Award program i zajedno s mladim društvenim inovatorima uz mentorstvo vrhunskih stručnjaka razvij projekte temeljene na društvenim inovacijama kako bi napravio/la pozitivne promjene u društvu.

Social Impact Award je internacionalni program iz Austrije, a provodi se u više od 20 zemalja te obuhvaća preko 8.000 studenata i mladih godišnje. Program se sastoji od specijaliziranih radionica, inkubacije, srednjišnje nacionalne konferencije i dodjele nagrada.


Najbolji timovi uz nagrade, idu na Social Impact Award International Summit koji se održava svake godine u drugoj zemlji te tamo imaju priliku upoznati kolege iz cijelog svijeta i razmijeniti znanja te osvajaju novčanu nagradu koju mogu iskoristiti za pokretanje svog projekta/poduzeća.

 

Ukoliko se odlučiš sudjelovati na radionicama imati ćeš priliku dodatno razviti svoje poduzetničke vještine. Možeš prijaviti svoju ideju i uz stručnu podršku mentora razvij ideju i osvoji novčani iznos i put na internacionalni Summit društvenih poduzetnika u Pragu. 

 

Što možeš očekivati u ovogodišnjem programu?

- zanimljive radionice na temu generiranja ideja i poslovnog modeliranja
- inspirativne priče mladih društvenih poduzetnika
- stručno mentorstvo unutar inkubacijskog programa
- priliku da osvojiš nagradu od 1.000 € I put na internacionalnu konferenciju u Prag


Prijava ideje za inkubacijski proces se vrši putem online platforme https://apply.socialimpactaward.net/croatia/en, a sve informacije o načinu prijave mogu se naći na https://croatia.socialimpactaward.net/inkubacija/

Share with friends